Artikelen 1 - 5 van 5 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Iedereen kent bechamelsaus als onderdeel van lasagne. Veel mensen denken ook dat het heel moeilijk is om te maken en nog meer mensen weten niet dat je het voor heel veel gerechten kunt gebruiken. Als…
Recepten, 30-03-2012
Koken en ook bakken lijkt soms heel simpel, maar er kan een heuse wetenschap achter zitten. Vooral brood bakken is toch wel ingewikkeld. In dit artikel wordt de autolyse methode uitgelegd. Eerst zal e…
Bereiding, 18-12-2011
Soepen zijn heerlijk en gezond. Ideaal als voorgerecht of als hartige lunch. Courgette en paprika zijn makkelijke groenten die snel gaar zijn waardoor de soepen snel klaar zijn. De recepten zijn voor…
Recepten, 17-12-2011
Kip is heel lekker en heel veelzijdig en ik kook er graag mee. Deze recepten zijn gerechten die ik over de afgelopen jaren heb ontwikkeld en graag maak als het weer eens een drukke week is. De kip cur…
Recepten, 19-12-2011
Zelf pasta maken is niet zo moeilijk, maar gaat toch nog wel vaker fout. Gnocchi is een heel ander soort pasta; namelijk op basis van aardappel. Het is een erg smakelijke afwisseling op gewone pasta e…
Bereiding, 20-12-2011